Vi gör så att du kan ta dig vidare

Referenser

Våra senaste projekt

Marcus Naessen entreprenad AB

Marcus Naessen entreprenad AB hjälper vi i Stockholm med vår spårgående hjullastare denna vecka. Daniel Larsson kör lastaren.

Rälslossning för Infraservice

Rälslossning för Infraservice mellan Helsingborgs godsbangård och Teckomatorp vid 4 tillfälle utförs mellan V26 och V32. Raildiggers hjälper till med TSA, yrkesarbetare samt vägvakter.

Nytt projekt åt Infranord AB

Buskröjning på samtliga bandelar som Infranord underhåller idag åt trafikverket. På bilderna ser ni Emil i Hydreman och John i Helsingborg.

Nytt projekt åt Skanska

Emil och Peter kör kanalisationarbete åt Skanska i Falköping, detta innebär sättning av kabelränna, nya fundament till kiosker. Detta kommer att fortgå både på dagtid och nattetid även en del helger framöver, vi är glada för förtroendet att få utföra arbete år Skanska Sverige.

Nytt projekt åt Infraservice Group Scandinavia AB

Mellan Strömstad och Skee skall det signaltrimmas och vi på Raildiggers sköter arbetsledning och maskiner, på bilderna ser ni neutralisering, kontaktledningsjustering samt mark och kanalisationsarbete.

Continentalbanan i Malmö

Nytt projekt med start idag den 14/4 2020, vi skall åt Grundtuben som beställare utföra sättning av twingfundament för nya bullerskärmar. Sträckan är ca 6 km och kommer att utföras på Continentalbanan i Malmö. Med vår flaktralla fraktar vi lätt in och ut material som skall läggas på plats, Emil i maskinen använder hydraulhammare och bankar ner de nya fundamenten. Tack för förtroendet Grundtuben

Halmstad Hamn

På uppdrag av Halmstad Hamn underhåller vi deras anläggning i hamnen där det både importeras och exporteras på järnväg. På denna entreprenad gör vi allt från spårbyte, slipersbyte, växelslipersbyte, ballastrensning, komponentbyte, spårviddsjustering och rälsbyte.

Kinnekullebanan

Spårbyte på Kinnekullebanan åt Infraservice Group Scandinavia AB. På denna sträcka som var drygt 2 km lång rev vi gammalt spår och ersatte med nya slipers, fastclip samt ny räls. På en av bilderna med hjullastaren ser ni vår specialskopa som vi använder vid byggnation av makadambädd, detta sätt är mycket effektivt och blir rätt direkt.